четвер, 5 лютого 2015 р.

Підтримка Української Армії

Учні 6-В класу долучилися  до Благодійної Акції «Підтримай Українську армію». Проведення даної акції – це здійснення однієї великої справи усіх людей, яким небайдужа доля України.  На заклик підтримати нашу армію відгукнулися всі учні класу. Ми навчаємося, відпочиваємо  у той час, як наші батьки, брати чи друзі на фронті. 70 років тому закінчилась Друга Світова війна, про яку ми чули жахливі розповіді. Та ніхто й подумати не міг, що  дітям ХХІ століття доведеться це також пережити. Що вони сидітимуть за партами і  думатимуть лише про одне, чи живі їхні татусі, рідні та знайомі, які обороняють незалежність України.
 Ми стали значно дорослішими і свідомішими.  Молодь сьогодні добре розуміє ціну мирного життя.

Учні класу постійно пишуть листи, малюють малюнки, виготовляють обереги для солдат та передають їх волонтерами на схід. Натомість земляки, які воюють  передали прапор України зі своїми побажаннями. Його буде передано до музею школи.

З листа учнів класу:

"Ми брати Назарій та Богдан , навчаємося в 6 класі. Живемо ми в місті Кам'янка, що на Черкащині. ми дуже переймаємося подіями, які відбуваються зараз в нашій країні. Ми вже дорослі, все розуміємо, тому дорогенький наш захисник, хочемо побажати тобі здоров'я і терпіння, мужності та натхнення.Віримо, що з весною в  Україну прийде М И Р!!! Дякуємо тобі! ПОвертайся живим!!!"




Немає коментарів:

Дописати коментар