четвер, 20 лютого 2014 р.

Відповідальність пятикласників

Зустріч з працівником міліції 

З метою профілактики дитячої і підліткової злочинності 20 лютого 2014 року відбулася зустріч 5-В класу з старшим оперуповноваженим кримінальної міліції у справах дітей Кам'янського РВ УМВС Черкаської області Ребриною Василем Григоровичем.
В бесіді висвітлювались питання про адміністративну (порушення дисципліни в школі, дрібне хуліганство, пошкодження майна, дрібні крадіжки) і кримінальну відповідальність (нанесення тілесних пошкоджень, вимагання, вживання наркотичних засобів).
Василь Григорович дав поради, як вести себе в важкій життєвій ситуації, куди звертатися, якщо підліток попав в біду, яку відповідальність несе неповнолітній правопорушник.
Бесіда базувалась на конкретних прикладах і фактах із професійної діяльності правоохоронних органів. Учні приймали активну участь в розмові, ставили багато запитань, отримували вичерпну відповідь на них.
Хочеться надіятись, що підлітки серйозно віднеслись до інформації, повірили , що світ прекрасний - це навчання, заняття спортом, музикою, мистецтвом, участю в конкурсах, фестивалях і багато іншого, а це вже половина успіху в вихованні дітей і підлітків.




Немає коментарів:

Дописати коментар